0
\$\begingroup\$

I am new to Lightroom. I recently updated my Lightroom version from 5 to 6. Now I when open a image in develop mode it is being shown as distorted. Don't know which setting to turn on or off.

enter image description here

\$\endgroup\$
3
  • \$\begingroup\$ This seems like a graphic card issue. I'm using LR5, so I don't know for sure if they've updated the settings. You can check Preferences/Interface and see if there are any settings related to acceleration or video card, and if so try toggling them. \$\endgroup\$
    – Emil
    Aug 6, 2017 at 17:07
  • \$\begingroup\$ Also, have you tried resetting all the edits? Just in case some filters have been applied inadvertently \$\endgroup\$ Aug 7, 2017 at 9:21
  • \$\begingroup\$ I have not edited the photo. Just opened in Develop mode. However, also when I switch to before/after image the before image is showing perfectly well but incase of after image the picture is being displayed as above. \$\endgroup\$ Aug 7, 2017 at 18:11

1 Answer 1

1
\$\begingroup\$

Open the Lightroom Preferences [Ctrl+,]
Select the [Performance] Tab
Remove a check-mark from the option- [ ] Use Graphics Processor,
Re-start Lightroom.

\$\endgroup\$
1
  • \$\begingroup\$ +1 for most probably correct answer, but could use a bit more prose. \$\endgroup\$
    – ths
    Aug 10, 2017 at 9:38

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.